Terasa lemn exterioara

9 decembrie 2018 Terasa din lemn si pergola din lemn

terasa din lemn

De ce sa alegem o terasa din lemn exterioara.

O terasa din lemn ne protejeaza de intemperii.

Asigura un loc de relaxare suplimentar familiei si prietenilor

Proiect de realizate terasa din lemn exterioara, aferenta unei zone exterioare special amenajate . Suprafata  betonata in forma de dreptunghi, avand cote aproximativa 3900 mm x 5800mm. S-a dorit constructia unei terase exterioare din lemn de brad, acoperita cu invelitoare tip tigla metalica Lindab. In componenta acestei lucrari au intrat : stalpi din lemn masiv, grinzi din lemn masiv, capriori din lemn masiv , lambriu din lemn masiv si balustrada din lemn masiv. 

Balustrada din lemn care inchide si protejeaza golul dintre stalpii de sustinere este din lemn masiv, avand un model drept . Mana curenta din lemn masiv este puternic ancorata in stalpii de sustinere, siguranta in exploatare fiind pe primul loc.

Invelitoarea folosita este o tigla metalica lindab, culoare maro ciocolatiu, montata pe structura de caroiaj executata in avans. Structura acoperisului este cea clasica, capriori din lemn, lambriu din lemn, folie anticondens si caroiajul din lemn , strat suport pentru montaj invelitoare.

Feroneria folosita in executia acestei terase exterioara din lemn , a fost aleasa cu grija , avand in vedere greutatea pe care stalpii de sustinere o vor prelua. S-au folosit papuci de reazam care sa suporte greutatea descarcata pe fiecare stalp. Grosimea lor este de 120 mm x 120 mm . Pentru prindere s-au folosit holsuruburi  pentru dulgherie in diferite lungimi si grosimi. Pe zona de scara din beton s-a executat si montat o balustrada din lemn exterioara cu 2 stalpi de capat, montati pe 2 papuci de reazam , fixati ulterior in ciment , pentru o rigidiare puternica. Balustrada din lemn cu balustrii verticali au distanta intre ei de maxim 100 mm, astfel incat sa fie sigura in exploatare. Mana curenta din lemn se ridica la inaltimea de 1000 mm fata de sol.

ce fel de finisaj s-a folosit ?

Finisajul intregului proiect este alb, grund si lac alb de exterior , pentru o protectie adecvata diferitelor anotimpuri.

Terasa lemn exterioara, calitate in executie, garantie inclusa.

Aceasta terasa exterioara din lem a fost montata in orasul Otopeni.

https://www.youtube.com/channel/UC-YfWQeBmCEzG7LlYapxkAg?view_as=subscriber

  • terasa din lemn, stalpi din lemn, grinzi din lemn, capriori din lemn, finisaj alb de exterior