Terasa lemn exterioara

9 decembrie 2018 Terasa din lemn si pergola din lemn

terasa din lemn

De ce sa alegem o terasa din lemn exterioara.

O terasa din lemn ne protejeaza de intemperii.

Asigura un loc de relaxare suplimentar familiei si prietenilor

Proiect de realizate terasa din lemn exterioara, aferenta unei zone exterioare special amenajate . Suprafata  betonata in forma de dreptunghi, avand cote aproximativa 3900 mm x 5800mm. S-a dorit constructia unei terase exterioare din lemn de brad, acoperita cu invelitoare tip tigla metalica Lindab. In componenta acestei lucrari au intrat : stalpi din lemn masiv, grinzi din lemn masiv, capriori din lemn masiv , lambriu din lemn masiv si balustrada din lemn masiv. 

Balustrada din lemn care inchide si protejeaza golul dintre stalpii de sustinere este din lemn masiv, avand un model drept ...

Citeste mai mult

Balustrada lemn Piatra Neamt

11 martie 2017 Balustrada exterioara din lemn

Balustrada lemn Piatra Neamt

Balustrada lemn Piatra Neamt, proiect de realizare balustrada din lemn exterioara.  Zona de construit a fost un balcon exterior in forma de U cu lungimea de 6600 mm si latimea de 1100 mm. Materialul folosit la executia acestei balustrade din lemn este lemnul de brad. Structura componenta este realizata din elemente stratificate si simple din brad.

Modelul propus si realizat este cu laterale din lemn dispuse orizontal. In calcul s-a luat montajul a 4 laterale din lemn montate aleatoriu pentru un plus de design si eleganta. Latime generoasa de 100 mm si grosime de 20 mm.

Stalpul din lemn, stalp de sustinere are cota de 100 x 100 mm , montat pe papuc de reazam. Inaltimea atinsa cu tot cu mana curenta este de 1.000 mm. Mana curenta lata de 140 mm si groasa de 60 mm . Siguranta in exploatare datorita sistemelor de fixare puternice montate corespunzator si in locurile cu probleme de siguranta.

Pe fata lateralelor in dreptul stalpilor din lemn s-au montat fete din lemn cu rol decorativ. Finisajul ales este lacul pe baza de apa mahon inchis aplicat prin pulverizare.

O balustrada exteriora din lemn realizata in Piatra Neamt.

Balu...

Citeste mai mult

Scara lemn stejar Vaslui

11 martie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Scara lemn stejar Vaslui

Scara lemn stejar Vaslui, placare scara din beton existenta cu panouri din lemn masiv de stejar. Scara din lemn este configurata pe 2 nivele, fiecare nivel avand intoarcerea cu pod de odihna.

Lungimea scarii si a treptei din lemn este de 1300 mm si latimea de 230 mm, inaltime de contratreapta de 190 mm . Montajul treptei din lemn masiv de stejar si a contratreptei din lemn s-a montat atat prin lipire cat si mecanic.

Finisajul treptelor din lemn este mahon inchis iar a contratreptei din lemn alb. Finisaj modern realizat cu baituri pe baza de apa si grunduri albe poliuretanice. Montaj profesional al elemnetelor de scara cu materiale de cea mai buna calitate. Timpul de montaj al elementelor a fost de 5 zile.

La perete s-a montat plinta din lemn masiv de stejar in cota de 50 mm x 18 mm . Aceasta plinta din lemn s-a montat si la exteriorul scarii din lemn.

Balustrada din lemn a fost confectionata din lemn masiv de stejar, modelul fiind cu balustrii intermediari strunjiti si cei de capat drepti. Balustrii intermediari din lemn sunt de 40 mm x 40 mm si montati cate 2 pe fiecare treapta din lemn. Balustrii de capat din lemn sunt drepti , avand la partea superioara palarie din lemn si bagheta decorativa.

Balustrada din lemn are finisaj in 2 culori mahon inchis si alb . Lacuirea s-a efectuat cu lac alb poliuretanic si lac lucios poliuretanic.

Lucrarea s-a executat in Vaslui.

Scara lemn stejar Vaslui

O lucrare de exceptie, o placare de scara di...

Citeste mai mult

Scara lemn alba

16 februarie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Scara lemn alba, scara interioara din lemn masiv de stejar pe suport din beton. Un proiect deosebit prin prisma finisajului si a modelului de balustrada din lemn.

Scara din beton este in forma de U cu 2 poduri de odihna, cu lungimea treptei de 1100 mm si o atime de 280 mm.  Materialul folosit la placarea acestei scari este lemnul masiv de stejar . Treapta din lemn masiv de 28 mm grosime, contratreapta din lemn de 18 mm grosime .

Treapta din lemn masiv si contratreapta a fost montata atat cu adeziv cat si mecanic, alcatuind un tot unitar.

Finisajul da noblete acestei scari interioare din lemn. Treapta din lemn masiv de stejar in finisaj natur iar contratreapta din lemn este in finisaj alb.

Balustrada din lemn aferebta acestei scari este din lemn masiv de stejar. Balustrii intermediari sunt simpli, avand o frezare verticala pe 90 % din lungime, fiind montati cate 2 pe fiecare treapta din lemn . Fixarea de treapta din lemn s-a facut atat cu cep din lemn cat si mecanic . La lipire s-a utilizat aracet D3.

Distanta dintre balustrii intermediari este de 110 mm, astfel incat copii nu pot sa cada.

Balustrul mare de capat este deosebit prin modelul executat si dimensiunile generoase. Palarie din lemn stejar, bagheta din lemn, frezari verticale generoase si camasa din lemn la partea inferioara intregesc acest model.

Fixare puternica realizata cu holsuruburi speciale , aracet si adeziv poliuretanic. La etaj , balustrada din lemn este dreapta, balustrii intermediari fiind montati pe o talpa de lemn .

Finisajul alb superior este dat de lacul alb poliuretanic. O lucrare de calitate realizata de specalistii Megastructuri.

Lucrare realizata in Pipera.

Scara lemn alba

Cumpara cu incredere produsele si serviciile compani...

Citeste mai mult

Balustrada lemn Tunari

4 februarie 2017 Balustrada lemn interiorioara

Balustrada lemn Tunari

Balustrada lemn Tunari , proiect de realizare si montaj baluastrada din lemn . Suportul pe care a fost montata aceasta balustrada din lemn a fost o scara din beton. Scara din beton placata cu ” ieftineala ” laudata drept treapta din lemn masiv de stejar , fiind de fapt parchet triplu stratificat cu 3 mm lemn de stejar.

Mentionam acest aspect nu din rea vointa ( este alegerea fiecaruia cu  ce material placheaza scara ) dar a necesitat feronerie speciala fata de alte dati pentru a intari ansamblul .

Materialul folosit ptr acest proiect a fost panoul din lemn masiv de stejar , avand balustrul intermediar 40 mm x 40 mm , balustrul de capat 120 mm x 120 mm, mana curenta din lemn 75 mm  x 54 mm .

Modelul ales ptr balustrul intermediar este strunjit , forma deosebita. S-au montat cate 2 pe fiecare treapta din lemn pentru siguranta in exploatare dar si pentru frumusetea interioara.

Finisaj deosebit , culoarea alba. Balustrada lemn Tunari finisaj alb, finisaj realizat cu grunduri si lacuri speciale pentru mobila. Calitatea garantiei este data de grija cu care s-a finisat fiecare strat de grund alb si atentia cu care s-a retusat fiecare mic defect.

Balustrada din lemn executata in Tunari

Balustrada lemn Tunari

Cumpara acest produs si te vei bucura de garantia calitatii...

Citeste mai mult

Scari vang lemn Tulcea

13 ianuarie 2017 Scari interioare lemn pe vanguri

Scari vang lemn Tulcea

Scari vang lemn Tulcea, proiect de realizare a unei scari din lemn pe vanguri. Existenta unui gol in planseu  si de asemenea existenta unei scari din metal din profil rectangular , au determinat proprietarii in constructia unei scari interioare din lemn pe vanguri.

Forma scarii este in U, intoarcerea se realizeaza cu pod de odihna , scara din lemn avans 2 rampe.

Materialul folosit la constructia ei este panoul din lemn masiv de stejar. Dimensiuni generoase ptr elementele componente: treapta din lemn 40 mm, contratreapta din lemn 18 mm, vang decupat din lemn de 40 mm.

Scara din vanguri de lemn a fost placata la partea inferioara cu lambiu din lemn finisaj alb, astupandu-se dosul scarii. Pe partea laterala a vangului din lemn s-au construit 3 usi false, usi din lemn finisaj alb. Sub podul de odihna din lemn s-au construit 2 usi din lemn functionale, astfel incat spatiul de sub podul de odihna sa fie folosit ca si depozitare.

Balustrada aferenta scarii este din lemn si sticla.Balustrada din sticla cu lemn , avand panou din sticla securizata de 10 mm, incadrata in chenar de lemn de stejar.

Finisajul intregii scari este stejar auriu.

Lucrare realizata in Tulcea.

Scari vang lemn Tulcea

Comanda acum aceasta scara interioara pe vangur...

Citeste mai mult

Scara lemn fag

6 ianuarie 2017 Scari interioare lemn pe vanguri

Scara lemn fag

Scara lemn fag, proiect de realizare a unei scari din lemn masiv pe vanguri din lemn. Prezenta lucrare  s-a realizat pornind de la un gol de planseu foarte generos, care ne-a permis construirea unei scari din lemn dreapta.

Lungimea totala a scarii interioare din lemn pe vanguri a fost de 5500 mm. Lungimea treptei din lemn este de 1100 mm , iar latimea treptei din lemn de 300 mm.

Prezenta scara din lemn s-a dorit a fi realizata fara contratreapta din lemn din 2 motive: finisajul ales  care este negru si faptul ca montajul contratreptei din lemn ar fi inchis scara din lemn si mai mult.

Materialul folosit la contructia ei a fost panoul din lemn masiv de fag, treapta din lemn si vang decupat in grosime de 40 mm . Latimea vangului din lemn este de 450 mm.

Balustrada din lemn aferenta acestei scari din lemn este din lemn masiv de fag. Balustrada din lemn urmareste si inchide golul de scara , gol de scara foarte generos.  Modelul balustriilor din lemn este simplu, drepti fara nicio frezare. Prinderea balustrilor de capat s-a facut pe exteriorul planseului pentru un plus de rezistenta, dar si pentru a nu lua din spatiu.

Lucrare realizata in Magurele.

Scara lemn fag

Scara din lemn pe vangur...

Citeste mai mult

Scari din lemn brad

6 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioara

Scari din lemn brad

Scari din lemn brad, proiect de placare a unei scari din beton cu lemn masiv . La acest proiect s-a utilizat panou din lemn masiv de brad.

Grosimi generoase , treapta din lemn de brad 32 mm, contratreapta de lemn din brad de 24 mm, plinta din lemn masiv 50 x 24 mm .

Prezenta scara din lemn este intoarsa la 180 gr , intoarcerea fiind realizata cu trepte in unghi. Cel mai important aspect dorit de catre client a fost ca aceasta scara interioara din lemn sa nu scartaie. Utilizarea adezivilor si silicoanelor de lipit lemn-lemn, lemn-beton  profesionale , dar si calitatea certificata a panourilor au avut drept rezultat un montaj profesional si o scara din lemn fara scartait.

Montajul elementelor componente ale scarii interioare din lemn au fost facute atat prin lipire cat si mecanic.

La perete s-a montat plinta din lemn masiv , care urmareste conturul treptei si a contratreptei , plinta din lemn taiata la 45 gr.

Pe partea stanga a peretelui s-a montat mana curenta aparenta din lemn masiv, avand in vedere ca zona de urcare este situata intre 2 pereti.

Balustrada din lemn este din brad, cu balustrii drepti. Balustrii intermediari din brad sunt drepti cu frezare verticala, iar balustrii de capat sunt si ei drepti fara palarie.

Finisajul aferent acestei scari este nuc, bait pe  baza de apa , grund de lemn 2 maini si lac de parchet trafic. Un finisaj deosebit, da o textura deosebita lemnului de brad.

Lucrare executata in Peris.

Scari din lemn brad

Contrar asteptarilor si panoul din lemn de b...

Citeste mai mult

Scari lemn Piatra Neamt

3 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Scari lemn Piatra Neamt

Scari lemn Piatra Neamt, proiect de placare a unei scari din beton cu panou din lemn masiv de stejar . Placarea acestei scari a constat in executia si montajul treptelor din lemn, contratreptelor din lemn masiv, plinta decorativa din lemn si balustrada din lemn masiv.

Materialul folosit la aceasta placare de scara a fost panoul din lemn masiv de stejar , panou din lemn in diferite grosimi.

Scara din lemn este cu intoarcere la 180 gr realizata cu trepte in unghi.  Prin montajul efectuat atat mecanic cat si cu adeziv poliuretanic s-a optinun un ansamblu omogen, un tot unitar. Scara interioara din lemn nu mai scartaie datorita adezivului folosit intre imbinarea treptei din lemn si a contratreptei din lemn.

La perete s-a montat plinta din lemn masiv de stejar, in cota de 50 mm x 18 mm , plinta din lemn care urmareste conturul treptei din lemn si a contratreptei din lemn , taiata la 45 gr.

Balustrada din lemn aferenta scarii este din lemn masiv de stejar. Modelul este unul modern, cu balustrii de capat drepti cu frezari verticale si orizontale si palarie la partea superioara. Balustrii intermediari din lemn sunt  frezati in acelasi mod ca si balustrii de capat.

Pentru siguranta, dar si estetic s-au montat cate 2 balustrii pe fiecare treapta din lemn.

La etaj s-a montat balustrada din lemn terminala, cu fixare solida in pardoseala si perete..

Finisajul intregii scari interioare din lemn este nuc inchis, finisaj realizat cu bait , grund si lac de parchet.

Lucrare executata in Piatra Neamt

Scari lemn Piatra Neamt

Cumpara acum si beneficiezi de...

Citeste mai mult

Scara lemn fag

1 ianuarie 2017 Scari interioare lemn pe vanguri

Scara lemn fag

Scara lemn fag, sau scara lemn pe vanguri sau scara interioara din lemn pe vanguri proiect de executie si montaj scara din lemn .

In acest caz avem un gol de scara de dimensiuni mici cu executie de mobilier sub scara din lemn pe vanguri.

Aceasta scara din lemn este construita din panouri din lemn de fag de 40 mm grosime. Treapta din lemn si balustrul de capat este in finisaj grund maro lucios  iar contratreapta din lemn si balustrii intermediari din lemn in finisaj alb.

Sub aceasta scara din lemn care leaga intrarea in locuinta de restul casei este construit un spatiu de depozitare cu 2 usi, usi din lemn pe culoare alba.

Balustrada din lemn este din lemn de fag , cu balustrii intermediari din fag drepti cu frezare verticala.

Aceata scara din lemn pe vanguri este o varinata de luat in calc...

Citeste mai mult

Scari lemn stejar Chiajna

1 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Scari lemn stejar Chiajna

Scari lemn stejar Chiajna, proiect de placare a unei scari din beton . Scara din beton cu intoarcere la 180 gr realizata atat cu pod de odihna cat si cu trepte in unghi. Placarea acestei scari s-a executat cu panouri din lemn masiv de stejar. Treapta din lemn de stejar de 28 mm, contratreapta din lemn de 18 mm, plinta din lemn decorativa din lemn 50 mm x 18 mm .

Finisajul scarii din lemn este urmator : treapta din lemn si plinta decorativa finisaj stejar auriu , contratreapta din lemn de stejar finisaj alb.

Balustrada din lemn aferenta scarii este din stejar, modelul elementelor fiind drepte cu fezari verticalae. Balustrii intermediari sunt montati cate 2 pe fiecare treapta din lemn , atat ptr design cat si pentru siguranta celor mici...

Citeste mai mult

Scari lemn stejar Bragadiru

1 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Scari lemn stejar Bragadiru

Scari lemn stejar Bragadiru, un proiect complex de executie si montaj pentru o scara din beton. Scara din beton existenta este cu pod de odihna si parte terminala de balustrada.

Placarea scarii din beton s-a facut cu panouri din lemn masiv de stejar. Treapta din lemn masiv de stejar de 28 mm , contratreapta din lemn de 18 mm, plinta din lemn masiv de 50 mm x 18 mm.

Montajul elementelor s-a facut atat cu adezivi poliuretanici cat si cu sistem mecanice de fixare. Prin sistemul nostru de montaj toate elementele au devenit un tot unitar.

Finisajul treptelor a fost wenge spre negru iar contratreptele din lemn in finisaj alb

Balustrada din lemn aferenta scarii este din lemn masiv de stejar, model deosebit ...

Citeste mai mult

Balustrada lemn clasica

1 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioara

Balustrada lemn clasica

Balustrada lemn clasica, o balustrada din lemn deosebit de eleganta si frumoasa. Materialul din care a fost executata este lemnul masiv de stejar. Prin debitarea panourilor de stejar si stratificarea lor s-au obtinut elementele aferente acestei lucrari.

Balustru mare de capat din stejar 100 mm x 100 mm , drept cu frezari verticale si palarie la partea superioara. La partea inferioara este construita o camasa din lemn care imbraca aceasta parte.

Mana curenta din lemn aferenta acestei scari din lemn este in cota de 65 mm x 54 mm .

Balustrul intermediar din lem este in cota de 40 mm x 40 mm  si este strunjit. Montajul lor s-a facut punandu-se cate 2 pe fiecare treapta. Model deosebit al balustrilor din lemn si finisaj aparte.

Finisajul aferent este unul deosebit , mana curenta din lemn si balustrul de capat finisaj este gri antracit.

Balustrii intermediari din lemn de stejar sunt albi.

Lucrare executata in Popesti Leordeni

Balustrada lemn clasica

Produs de calitate superioa...

Citeste mai mult

Dusumea brad

1 ianuarie 2017 Alte lucrari din lemn masiv

Dusumea brad

Dusumea brad, proiect de executie si montaj dusumea din lemn de brad. S-au montat elementele aferente in 2 camere de locuit. Initial s-a scos vechea pardoseala care era mucegaita si putregaita. S-a ajuns la stratul de pamant al camerelor. S-au tratat initial suporti din lemn sau traverse pe care se va monta viitoare pardoseala. Peste traversele ingropate si montate la cumpana s-au asezat placi de OSB de 15 mm rigidizand structuctura. Peste OSB s-a venit cu dusumeaua de brad, nut si feder montata cu holsuruburi speciale.

Dupa montajul dusumelei de brad s-a chitiuit cu chit de brad gaurile si micile imperfectiuni ale lemnului, s-a slefuit si lacuit cu lac de parchet lucios.

Grasimea lamelelor de dusumea a fost de 20 mm si latimea de 140 mm. Dusumea de lemn clasa A/B de calitate.

Dusumea brad

Eleganta si rafinament...

Citeste mai mult

Balustrada lemn Bacau

1 ianuarie 2017 Balustrada lemn interiorioaraScari interioare lemn pe suport din beton

Balustrada lemn Bacau

Balustrada lemn Bacau, lucrare complexa de executie si montaj balustrada din lemn. Lucrarea s-a executat la o scara interioara din lemn avand 2 etaje cu pod de odihna. Balustrada din lemn s-a montat pe o scara din beton deja placata cu lemn masiv de stejar, model de treapta din lemn stratificata.

Materialul, din care s-au executat elementele de balustrada, este panou din lemn masiv de stejar.  Balustrul mare de capat 80 x 80 mm, mana curenta din lemn 65 mm x 54 mm, balustrul intermediar din lemn 40 mm x 40 mm .

Elementele s-au executat, dupa cum s-a spus , din panou din lemn , ele fiind ulterior stratificate. Calitate mare si rezistenta vis-a-vis de cherestea.

Modelul ales petru balustrada din lemn este modern, balustrul mare de capat drept cu frezari verticale si palarie , iar balustrul intermediar mic frezat cu freza verticala e 20 mm.

Finisajul intregii lucrari este natur, lac de parchet transparent.

Balustrada lemn Bacau

Calitate ...

Citeste mai mult