Scari vang lemn Tulcea

13 ianuarie 2017 Scari interioare lemn pe vanguri

Scari vang lemn Tulcea

Scari vang lemn Tulcea, proiect de realizare a unei scari din lemn pe vanguri. Existenta unui gol in planseu  si de asemenea existenta unei scari din metal din profil rectangular , au determinat proprietarii in constructia unei scari interioare din lemn pe vanguri.

Forma scarii este in U, intoarcerea se realizeaza cu pod de odihna , scara din lemn avans 2 rampe.

Materialul folosit la constructia ei este panoul din lemn masiv de stejar. Dimensiuni generoase ptr elementele componente: treapta din lemn 40 mm, contratreapta din lemn 18 mm, vang decupat din lemn de 40 mm.

Scara din vanguri de lemn a fost placata la partea inferioara cu lambiu din lemn finisaj alb, astupandu-se dosul scarii. Pe partea laterala a vangului din lemn s-au construit 3 usi false, usi din lemn finisaj alb. Sub podul de odihna din lemn s-au construit 2 usi din lemn functionale, astfel incat spatiul de sub podul de odihna sa fie folosit ca si depozitare.

Balustrada aferenta scarii este din lemn si sticla.Balustrada din sticla cu lemn , avand panou din sticla securizata de 10 mm, incadrata in chenar de lemn de stejar.

Finisajul intregii scari este stejar auriu.

Lucrare realizata in Tulcea.

 

 

 

 

 

 

Scari vang lemn Tulcea

 

 

 

 

 

Comanda acum aceasta scara interioara pe vanguri si te vei bucura de garantia calitatii. Panou din lemn masiv de stejar de cea mai buna calitate. Montaj profesional , fara scartaire si utilizarea de adezivi de calitate.