Scari lemn stejar Bragadiru

1 ianuarie 2017 Balustrada din lemnScari lemn pe beton

Scari lemn stejar Bragadiru

Scari lemn stejar Bragadiru, un proiect complex de executie si montaj pentru o scara din beton. Scara din beton existenta este cu pod de odihna si parte terminala de balustrada.

Placarea scarii din beton s-a facut cu panouri din lemn masiv de stejar. Treapta din lemn masiv de stejar de 28 mm , contratreapta din lemn de 18 mm, plinta din lemn masiv de 50 mm x 18 mm.

Montajul elementelor s-a facut atat cu adezivi poliuretanici cat si cu sistem mecanice de fixare. Prin sistemul nostru de montaj toate elementele au devenit un tot unitar.

Finisajul treptelor a fost wenge spre negru iar contratreptele din lemn in finisaj alb

Balustrada din lemn aferenta scarii este din lemn masiv de stejar, model deosebit . Balustrii de capat sunt drepti cu frezare verticala , palarie din lemn si bagheta ornamentala. La partea superioara de balustrada terminala , balustrii de capat s-au montat pe exterior din cauza incalzirii in pardoseala.

Balustrii intermediari din lemn au fost montati cate 2 pe fiecare treapta . Modelul lor este drept cu 1 frezare verticala fixati puternic de treapta din lemn si talpa din lemn de la balustrada din lemn terminala.

Balustrada din lemn de calitate superioara, eleganta si care va ofera caldura si confort in locuinta d-voastra.

Lucrare realizata in Bragadiru

 

 

 

 

 

Scari lemn stejar Bragadiru