Scara lemn stejar Vaslui

11 martie 2017 Balustrada din lemnScari lemn pe beton

Scara lemn stejar Vaslui

Scara lemn stejar Vaslui, placare scara din beton existenta cu panouri din lemn masiv de stejar. Scara din lemn este configurata pe 2 nivele, fiecare nivel avand intoarcerea cu pod de odihna.

Lungimea scarii si a treptei din lemn este de 1300 mm si latimea de 230 mm, inaltime de contratreapta de 190 mm . Montajul treptei din lemn masiv de stejar si a contratreptei din lemn s-a montat atat prin lipire cat si mecanic.

Finisajul treptelor din lemn este mahon inchis iar a contratreptei din lemn alb. Finisaj modern realizat cu baituri pe baza de apa si grunduri albe poliuretanice. Montaj profesional al elemnetelor de scara cu materiale de cea mai buna calitate. Timpul de montaj al elementelor a fost de 5 zile.

La perete s-a montat plinta din lemn masiv de stejar in cota de 50 mm x 18 mm . Aceasta plinta din lemn s-a montat si la exteriorul scarii din lemn.

Balustrada din lemn a fost confectionata din lemn masiv de stejar, modelul fiind cu balustrii intermediari strunjiti si cei de capat drepti. Balustrii intermediari din lemn sunt de 40 mm x 40 mm si montati cate 2 pe fiecare treapta din lemn. Balustrii de capat din lemn sunt drepti , avand la partea superioara palarie din lemn si bagheta decorativa.

Balustrada din lemn are finisaj in 2 culori mahon inchis si alb . Lacuirea s-a efectuat cu lac alb poliuretanic si lac lucios poliuretanic.

Lucrarea s-a executat in Vaslui.

 

 

 

 

Scara lemn stejar Vaslui

 

 

 

 

 

O lucrare de exceptie, o placare de scara din beton cu lemn de cea mai buna calitate si montaj profesionist. Alegeti produsele si serviciile megastructuri si beneficiati de garantia calitatii.