Scara lemn nuc Constanta

26 decembrie 2019 Scari lemn pe beton

scara stejar Constanta

Scara din lemn de stejar si balustrada din lemn de stejar Constanta

https://www.facebook.com/scarilemnmasiv/
scari din lemn stejar Constanta

Va asteptam si pe canalul nostru de youtube pentru mai multe tutorial video.

https://www.youtube.com/channel/UC-YfWQeBmCEzG7LlYapxkAg

Scara interioara din lemn de stejar si balustrada din lemn de stejar in Constanta. Placarea scarii din beton s-a realizat cu panouri din lemn masiv de stejar in cota de 30 mm grosime. Forma scarii din lemn este in U , intoarcerea se realizeaza cu un pod de odihna.

In componenta scarii interioare intra treapta din lemn, pod odihna din lemn, plinta din lemn masiv si balustrada din lemn masiv.

Montajul elemnetelor din lemn aferente scarii s-a facut mecanic, suruburile fiind mascate cu dopuri din lemn masiv. Pentru evitarea scartaitului s-a folosit silicon acrilic.

Balustrada din lemn este din stejar, modelul agreat fiind cu balustrii din lemn drepti, modelul avand o frezare verticala de 20 mm. Balustrii din lemn au fost montati cate 2 pe fiecare treapta din lemn. La etaj s-a montat o balustrada din lemn terminala , balustrii din lemn fiind montati pe o talpa din lemn masiv. Elemente de balustrada din lemn robuste, realizate din panouri de lemn stejar stratificate.

Finisajul acestei scari din lemn este bicolor, finisaj nuc si finisaj alb.Tratamentul lemnului a fost asigurat de grunduri si lacuri pe baza de apa ecologice.

Recomandam a nu se spala scara dn lemn cu apa, a nu sterge cu carpa uda.  Scara din lemn se aspira si se sterge cu carpa din bumbac imbibata cu Pronto Spray cu ceara pentru mobila.

Atentie la gradul de umiditate din interiorul locuintei d-voastra atat dupa terminarea finisajelor cat si in timpul utilizarii ei, camerele trebuiesc bine aerisitice , evitandu-se senzatia de camera inchisa/imbacsita.

De asemenea recomandam pentru un rezulultat cat mai bun ca treptele din beton sa fie plane , latimi si lungimi egale sis a fie curatate de resturile de material de constructii.