Balustrada lemn Tunari

4 februarie 2017 Balustrada din lemn

Balustrada lemn Tunari

Balustrada lemn Tunari , proiect de realizare si montaj baluastrada din lemn . Suportul pe care a fost montata aceasta balustrada din lemn a fost o scara din beton. Scara din beton placata cu ” ieftineala ” laudata drept treapta din lemn masiv de stejar , fiind de fapt parchet triplu stratificat cu 3 mm lemn de stejar.

Mentionam acest aspect nu din rea vointa ( este alegerea fiecaruia cu  ce material placheaza scara ) dar a necesitat feronerie speciala fata de alte dati pentru a intari ansamblul .

Materialul folosit ptr acest proiect a fost panoul din lemn masiv de stejar , avand balustrul intermediar 40 mm x 40 mm , balustrul de capat 120 mm x 120 mm, mana curenta din lemn 75 mm  x 54 mm .

Modelul ales ptr balustrul intermediar este strunjit , forma deosebita. S-au montat cate 2 pe fiecare treapta din lemn pentru siguranta in exploatare dar si pentru frumusetea interioara.

Finisaj deosebit , culoarea alba. Balustrada lemn Tunari finisaj alb, finisaj realizat cu grunduri si lacuri speciale pentru mobila. Calitatea garantiei este data de grija cu care s-a finisat fiecare strat de grund alb si atentia cu care s-a retusat fiecare mic defect.

Balustrada din lemn executata in Tunari

 

 

 

 

 

 

Balustrada lemn Tunari

 

 

 

 

 

 

 

Cumpara acest produs si te vei bucura de garantia calitatii. Montaj profesionist , echipa responsabila dedicata spre client.