Balustrada lemn Piatra Neamt

11 martie 2017 Balustrada lemn exterior

Balustrada lemn Piatra Neamt

Balustrada lemn Piatra Neamt, proiect de realizare balustrada din lemn exterioara.  Zona de construit a fost un balcon exterior in forma de U cu lungimea de 6600 mm si latimea de 1100 mm. Materialul folosit la executia acestei balustrade din lemn este lemnul de brad. Structura componenta este realizata din elemente stratificate si simple din brad.

Modelul propus si realizat este cu laterale din lemn dispuse orizontal. In calcul s-a luat montajul a 4 laterale din lemn montate aleatoriu pentru un plus de design si eleganta. Latime generoasa de 100 mm si grosime de 20 mm.

Stalpul din lemn, stalp de sustinere are cota de 100 x 100 mm , montat pe papuc de reazam. Inaltimea atinsa cu tot cu mana curenta este de 1.000 mm. Mana curenta lata de 140 mm si groasa de 60 mm . Siguranta in exploatare datorita sistemelor de fixare puternice montate corespunzator si in locurile cu probleme de siguranta.

Pe fata lateralelor in dreptul stalpilor din lemn s-au montat fete din lemn cu rol decorativ. Finisajul ales este lacul pe baza de apa mahon inchis aplicat prin pulverizare.

O balustrada exteriora din lemn realizata in Piatra Neamt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balustrada lemn Piatra Neamt